Wellness Sandefjord Open 2018

Da er jeg endelig ferdig med å konkurrere i fitness! I episode 27 av Bedre Trent Podcast skjønner dere at jeg var ganske lei av diettkjøret.

Jeg har vært nysgjerrig på den nye klassen wellness, og jeg tror at jeg hadde angret hvis jeg ikke hadde prøvd meg på det. Underveis i oppkjøringen skjønte jeg at jeg egentlig ikke passet inn der (heller), men valget å gjennomføre.

Etter en lang helg i Sandefjord så gikk jeg på scenen og fikk en kjempefin tredjeplass i klassen min! Anne Line vant klassen, og hun har en helt rå wellness-fysikk som hun kan komme langt med.

Det er ingen tvil om at formen min kunne ha vært bedre, men for meg så hadde det ikke vært verdt det å spise enda mindre enn det jeg gjorde «bare» for å komme i bedre form.

FOTO: Treningsforum.no / Proteinfabrikken

Ett av premissene mine med denne oppkjøringen var at den ikke skulle gå ut over treningsglede, livskvalitet, relasjoner og skole. De siste ukene gjorde den det, og da skjønte jeg at det var bare å komme seg i mål på en best mulig måte og så pensjonere meg fra fitness. Nå er planen videre å gradvis spise og bygge meg opp igjen med mat og trening som jeg trives med. Jeg gleder meg til å løfte tyngre vekter i knebøy og markløft, og til sommeren med utetrening og turer i skogen.

For meg handler trening og kosthold om helse og livskvalitet, og det har jeg fått en fin påminnelse om nå de siste månedene.

Kommentarer

kommentarer