VM i styrkeløft (se video!)

string(37) "Failed to decode the response as json"

12227655_10153599061851391_4132567729013186899_n

Dette gikk over mine forventninger!

Knebøy
Oppvarmingen var bra. Jeg hadde gode løft og det kjentes ut som om det var mye trykk. Jeg var i god form uten utstyr, i styrkeløft så sier vi ofte at det betyr at man er i dårlig form med. Det skulle vise seg å stemme. Det ble nesten de verste løftene jeg har hatt på en styrkeløftplatting noen gang. Ser på film og bilder at jeg har hatt for lav stangplassering.

395 kg i første forsøk var så tungt at hadde jeg ikke vært veldig oppsatt på å løfte så ville jeg ha gitt meg der.

405 kg i andre forsøk så trodde jeg ikke at skulle komme opp igjen så jeg prøvde meg på en spansk en, det ga ikke noe særlig bra resultat og jeg fikk det underkjent 3-0.

405 i tredje måtte jeg bare ha, skulle det bli noen pers i sammenlagte, det gikk med et nødskrik og jeg slapp ryggen en del, det kjentes ikke bra ut. Heldigvis ble det godkjent.

Benkpress
Her var det mye trykk. Jeg har jobbet med benkskjorten mot dette stevnet og det har gitt litt resultater. Jeg har jobbet med denne skjorta en stund nå og den har plutselig begynt å løsne.

345 kg i første forsøk var som papir.

352,5 kg i andre var også lett og ga meg ny norsk rekord i treløftbenk og egentlig mer tilfredsstillende 12,5 kg pers i øvelsen.

357,5 kg i siste ble for tungt.

Markløft
310 kg, er rutinevekt selv for en benkpresser som meg, men jeg har vært plaget av en vond skulder og har endret grepet. Planen var å sette et løft med denne stilen også bytte etterpå. Det var så utrolig dumt tenkt at jeg får det ikke frem.

310 kg, ekstremt lett.

342,5 i siste ville gitt 1100 kg sammenlagt. Kjedelig å miste dette løftet!

Men jeg havnet på femte plass som jeg i utgangspunktet var påmeldt til, det gikk over min forventning!

Kommentarer

kommentarer