Vitaminer og mineraler: – Ekstra viktig på sommeren

Jeg bruker kosttilskudd hele året. Med mye trening og en relativt tung kropp på 131 kilo, klarer jeg sjeldent å få i meg nok vitaminer og mineraler gjennom vanlig kost.

Jeg har i mange år vært fan av Daily Vit fra Proteinfabrikken – et kosttilskudd som gir deg 100 prosent  av anbefalt dagsbehov av 12 vitaminer i en tablett. Gjør det enkelt, ta en tablett daglig og vit at du har dekket inn det du trenger av dagens behov for vitaminer.

Kosttilskudd med ZMA bidrar med magnesium noe som er essensielt for kroppen.

Magnesium må kroppen ha optimal restitusjon. Sliter med dårlig søvn og kramper er det også mange som merker at magnesium har god effekt. Jeg velger ZMA-X fra Proteinfabrikken. Her får man en unik kombinasjon av mineralene sink, magnesium og vitaminet B6. ZMA-X har nå innhold av Bioperine som gir bedre opptak av denne mineralmiksen i kroppen.

Å sikre et godt inntak av vitaminer og mineraler er ekstra viktig om sommeren.

Når vi svetter skiller kroppen ut mere salter og mineraler. Kanskje du har følt deg litt slapp etter en dag ute i solen. Da kan en av grunnene være at du mangler salter og mineraler. Matinntaket er kanskje heller ikke helt på topp på de varmeste sommerdagene og da kan det være at man ikke får dekket vitaminbehovet gjennom vanlig mat. Personlig øker jeg dosen på både Daily-Vit og ZMA-X om sommeren. Så husk å sørge for å dekke behovet for vitaminer og mineraler, også i sommermånedene.

Kommentarer

kommentarer