Videre til finalen i Norges Sterkeste Mann

Sesongens fjerde og siste cup-stevne i Norges Strongman Cup ble nylig arrangert helgen 24-25. august på Fefor. Jeg hadde vært med på de tre første stevnene og lå på en 7.plass av 29 deltagere. De 12 beste går til finalen og jeg stod i fare for å ikke kvalifisere meg.

I teorien kunne jeg havne på en sur 13.plass om jeg ikke stilte på siste stevne. Jeg hadde en del poeng og ville spare kroppen min til finalen. Det var en stor risiko å ta, men i det lange løp ville det være meget smart om jeg ble kvalifisert. Nettopp det å få en lengre oppkjøring til finalen er noe jeg har savnet årene før.

Søndag formiddag
Jeg fulgte det fjerde cup-stevnet på Fefor via en Snapchat-konto hvor resultatene kom ut fortløpende. Det er lenge siden jeg hadde så mye nerver og ubehag i kroppen som den helgen der. Jeg var muggen helt frem til resultatet var klart og jeg måtte blunke et par ganger og knipe meg selv i armen for å være sikker på at det ikke var en drøm: JEG HADDE KLART DET! Jeg var innenfor topp 12 i Norges Strongman Cup! En drøm var gått i oppfyllelse da jeg så jeg hadde kvallet som nummer 11.

Dette blir min tredje strake finale i Norges Sterkeste Mann! Etter å ha trent mot dette uten pauser i 10 år, 3650 dager, føltes det så fantastisk! Når nivået er så høyt som nå føles det bare enda bedre! Det var så gøy at jeg måtte sprette champagneflasken!

Jeg har trent veldig fokusert mot finalen og jeg har troen på å levere min beste prestasjon. Følg med videre!

Finalen i Norges Sterkeste Mann finalen går av stabelen 19.oktober. Mer info finner du her på Facebook.

 

Kommentarer

kommentarer