Video: Slik trener jeg til Norges Sterkeste Mann 2013

string(37) "Failed to decode the response as json"

Norges Sterkeste Mann 2013!

Mitt store mål for er Norges Sterkeste Mann 2013. Denne konkurransen, som navnet tilsier, krever enorm styrke av deltakerne. Øvelsene er kanskje noe spesielle, som for eksempel dekkvelting og lastebiltrekking med tau. Med slike øvelser på programmet så kreves det også en variert trening. Når vi snakker så tunge løft så er det viktig å kjenne kroppen sin godt, både i forhold til belastning, teknikk og ikke minst kosthold og restitusjon.

Jeg bruker selvsagt mye tid i styrkerommet, men det kreves mer for å bli konge i dekkvelting, derfor trener jeg også spesifikke strongman- øvelser på parkeringsplasser og der det passer seg.

Norges Sterkeste Mann 2013 går av stabelen 31. mai, så jeg er nå langt inn i oppkjøringen. Ta en titt på videoen over for å se hvordan jeg trener til NSM 2013!

Om dere har noen spørsmål er det bare å stille de i kommentarfeltet under, så skal jeg svare så godt jeg kan 🙂

-Strongmanknut

Kommentarer

kommentarer