Video fra helgens NM i enkeltøvelser

string(37) "Failed to decode the response as json"

Skjermbilde 2015-04-14 kl. 19.59.51

Nå er NM i enkeltøvelser overstått, og nok en gang følte jeg at det gikk veien! Jeg klarer stadig å løfte litt mer enn året før og det er jeg fornøyd med. 

NM i enkeltøvelser er fine konkurranser og det er en god måte å møte andre utøvere på. Når det kommer til det sportslige så klarte jeg blant annet å øke min egen norgesrekord som jeg satte i fjor fra 450kg til 464kg i år, men nivået var skyhøyt og en annen utøver satte ny rekord med hele 505 kg i frame lift og dermed ny norgesrekord.

Jeg vant stokkpress!

Derimot klarte jeg hele 130kg i stokkpress, noe som er tett opp mot min egen max, men jeg har aldri løftet den så lett før. Og det er veldig kjekt å klare slike løft i konkurranse.

Yoke walk.

Siste øvelse var yoke walk og etter to brutale øvelser, spesielt framelift, så var det rett og slett helt tomt i tanken min. Nervesystemet var dødt og jeg tok alt på viljen. Det holdt til en fin 2.plass med 410kg!

Her kan du se film som jeg har laget fra helgens event:

 

Kommentarer

kommentarer