Vi er ikke maskiner, vi er mennesker

Den overskriften der leste du sikkert på en annen måte enn meg. 

Mennesker eller maskiner?

Jeg vil drøfte litt den sammenligningen. Har du tenkt på hvor ubrukelig bilen din er om toppakningene ryker, eller om girkassen smeller. Du kommer deg ingen vei! Du må få bilen hentet med kranbil, bestille time på verksted og betale mer enn du har lyst til.

Flere er avhengig av å kunne bruke bilen, mens andre reiser med buss eller tog. Det som er verdt å tenke på, er at uansett transportmiddel du bruker til jobb eller skolen, så trenger du en god kropp. Vi må alle ha en fungerende kropp for å fungere best mulig i hverdagen!

Derfor begynner jeg å lure på hvorfor vi ikke tar vare på kroppen? Vi fikser jo bilene?!

innlegg bil

Vi betaler dyre buss- og togbilletter. Hvorfor skal vi ikke da unne oss skikkelig mat, en god seng og eventuelle behandlinger når det dukker opp skader. Behandlinger for for å få hjelp til å rettet på en skeiv og vond rygg, eller en spent skulder.

Flere reagerer på at jeg bruker 2000 kroner mer på mat hver måned enn dem. Eller at jeg prioriterer trening på den måten jeg gjør. Men så står jeg igjen med en større og sterkere kropp som fungerer.

Det blir som å sammenligne en Yaris og en Hummer. Jeg kan være gnien, men ikke med min egen helse. 

innlegg bil2

Jeg synes menneskekroppen er fascinerende. Den kan bli opp til 3-4 ganger sterkere enn utgangspunktet ditt fra du er ferdig utvokst til du er på topp-potensiale innen muskeltrening og muskelvekst.
Jeg mener menneskekroppen er bedre enn maskiner på flere områder, men noe av det beste er at den kan få skader som leges av seg selv.

Kutter du deg, så gror såret. Får du en strekk, så kan det gro på plass igjen etter noen dager. Får du en låsning, kan det gå seg til med litt bevegelse eller øvelser. Det er selvfølgelig ikke alt kroppen fikser av seg selv, så noen operasjoner må til eller lignende om ulykker inntreffer. Men hvis bilen din stopper så vil den ikke gå, før den blir gjort noe med, i motsetning til menneskekroppen!
Så les overskriften en gang til, så er den ganske bra. For vi er ikke maskiner, men noe bedre, nemlig mennesker!

Følg Strongmanknut på Facebook her!

https://

https://

Kommentarer

kommentarer