Verdens beste vafler

Her er oppskriften på verdens beste vafler – perfekt på mørke høstkvelder!

Vafler er noe av det beste jeg vet, men en typisk vaffeloppskrift inneholder både en god del sukker og smør. Ikke akkurat det man ønsker å ha mye av i kostholdet når man er i en vektnedgangs-prosess. Derfor er jeg glad samboeren min har en oppskrift som gjør at jeg kan spise vafler hver dag om jeg måtte ønske. Jeg pleier å spise dette til kveldsmat eller lunsj.

 1 porsjon – 4 vaffelplater
1 egg
2 ss mager kesam
3-4 ss siktet speltmel
1 ss havregryn
1 ts bakepulver
1,5 ts vaniljesukker
1-2 dl Styrk-melk
1,5 ss sukrin gold
1 ss natreen

Pisk sammen egg og kesam før du tilsetter de andre ingrediensene. Bland godt sammen og la røra svelle i cirka 20 min før du steker vaflene.

Nyt vaflene med god samvittighet!

Kommentarer

kommentarer