Verdens beste hamburger

I disse grilltider tenkte jeg å dele min oppskrift på verdens beste hamburger.

«Burger?» tenker du kanskje, «kan jeg spise det?».

Så klart kan du spise burger! Med gode råvarer kan du spise det meste, selv om du for eksempel ønsker å gå ned i vekt.

Oppskrift
2 store hamburgere eller 4 små
400 g karbonadedeig
1 egg
1-2 ss potetmel
1 ts salt
1 ts pepper
1/2 ts spisskummen


Bland alle ingrediensene sammen og form til burgere som du legger på grillen. Velg grovt hamburgerbrød fremfor fint. Velg en mager dressing, eller rett og slett dropp dressingen, og bruk sukkerfri ketchup og sennep i stedet. Jeg bruker Thousand Island max 3% fett. Det du fyller burgeren med, er jo selvfølgelig det du liker best. Jeg pleier å fylle min med salat, tomat, sylteagurk, rødløk og noen maiskorn. I tillegg pleier jeg å ha en skive ost på toppen av burgeren.

God grilling!

Kommentarer

kommentarer