Veien mot VM, men først.. Ungarn!

Oppkjøringen mot VM i MAS Bryting er godt i gang. Ukene har bestått av treningen mandag til fredag. Bøy, benk og mark hver eneste dag i nå snart 10 uker.

Det har vært tunge og lange økter, men jeg kjenner at styrken har blitt mye bedre.

Variasjoner i alle øvelsene har virkelig hatt mye og si! (For eksempel sakte knebøy, knebøy med stopp, okklusjon).

Midt i oppkjøringen fikk jeg en invitasjon til å delta på en MAS-konkurranse i Ungarn som holdes under et arrangement som heter Scitec Muscle Beach. 

Det er alltids en ære å bli invitert og ikke minst en god mulighet til å teste teknikk og styrke før VM som er i september. Dagen etter MAS-konkurransen er det også en Strongman-konkurranse, så jeg meldte meg på den også i og med at jeg allerede er der nede.

Øvelsene for Strongman-konkurransen blir:

Loglift for reps from chest 120kg eller 140kg max rep 60sec.

Atlasstone over bar 114kg eller 132kg max rep 60 sec.

Weight For height 6 barrels(tønner), raskest tid.

Loading to platform 100kg, 120kg, 140kg.

IMG_9379

IMG_9381

Øvelsene er greie, men jeg aldri konkurrert i et så varmt land. I gjennomsnitt er det 30 grader i skyggen så dette blir virkelig gøy. Jeg har fått trent litt på øvelsene, men MAS-brytingen står som førstepri og også på denne turen!

Avreise til Ungarn er 4. august og konkurransene er 5 og 6. august. Siste MAS-trening var 31.juli så jeg får noen dager å hvile på, trene lett, få en god massasje og spise godt.

IMG_9383

IMG_9382

IMG_9270

Kommentarer

kommentarer