Vegas baby!

image001Hei alle sammen – og et riktig godt nytt år!

Jeg håper dere har kost dere masse i jula og virkelig samlet energi, krefter og er klare til å ta fatt på et nytt herlig år. Jeg er sikker på at 2015 kommer til å bli minst like bra som 2014 – ja om ikke bedre!

Nå er det ikke lenge før jeg starter sesongen med årets første hinderløp i England, og allerede er flere løp planlagt! Foreløpig ser listen min slik ut:

–         Tough guy – the original, Wolverhampton
–         Epineph-run – Las Vegas
–         Tough Viking – Oslo
–         Viking Race – Oslo
–         X-run – Oslo
–         Toughest – Oslo

Så får vi se om økonomien i tillegg tillater en tur eller to til England 😉

Men ser dere det kuleste løpet i år??? Las Vegas!!! Veldig veldig heldige meg fikk gave av min kjære Supermann og sammen skal vi stille lag under det første Epineph-run som går av stabelen 9.mai i Las Vegas. Herregud det blir bare helt ufattelig kult! Er nesten så jeg ikke helt skjønner hvor heldig jeg er, og dog vet jeg at tiden går fort, men akkurat nå kan jeg faktisk ikke vente til våren kommer med mai måned!

For øvrig er løpetreningen min helt på rett kurs, dere husker kanskje at jeg dro på meg en plantar fascitt i våres – dette satte en effektiv stopper for mye av treningen min i 2014. Men takket være nye ortopediske såler, mye styrketrening, tøying og spesifikke øvelser til nettopp denne skaden, så er jeg definitivt på rett kurs. Jeg kjenner fortsatt en del murring i foten, men ikke verre enn at jeg nå både løper ute, på mølla inne og både langkjøring, korte og lange intervaller. Livredd må jeg innrømme at jeg er for at ting skal bli verre igjen, men jeg tror faktisk bestemt at ting går rette veien nå! Og det er jo heldigvis ikke så lenge før snøen forsvinner fra skogen og jeg igjen kan komme meg ut i ulendt terreng!

Inntil videre foregår treningen inne – og fra neste innlegg av vil jeg dele litt intervalløkter med dere. Januar er jo tross alt måneden over alle måneder for å starte med ny giv ikke sant 😉

KlemMari

Kommentarer

kommentarer