Vårens fitnesskonkurranser er avlyst

Som følge av koronaviruset er det nå avlysninger i sportslige aktiviteter og kulturelle arrangementer. Dette gjelder også for vårens fitnesskonkurranser: Sandefjord Open 4.-5.april og Oslo Grand Prix 24.-26.april 2020.

Både Sandefjord Open og Oslo Grand Prix har en rekke år arrangert fitnesskonkurranser med ulike klasser med flere hundretalls atleter.

«Som følge av de nye nasjonale retningslinjene for å hindre smitte av koronaviruset blir Hjertnes kulturhus stengt inntil videre og ingen forestillinger blir gjennomført», opplyser Hjertnes Kulturhus på sine nettsider. 

«Kjære alle sammen. I dag kom dessverre beskjeden om at det er nasjonalt forbud mot store arrangementer i mars og april. Vi ser dermed ingen annen utvei enn å avlyse Oslo Grand Prix og Sandefjord Open. Det er med stor sorg at vi nå går ut med dette. Vi vet altfor godt hvor mye innsats alle dere utøvere og coacher har lagt inn i dette! Vi så også stort fram imot et Oslo Grand Prix som skulle blitt større og bedre enn noen gang. Dessverre må helsehensynet må komme først. Vi vil nå ta en runde med alt det praktiske, også komme tilbake med mer info når vi vet mer», skriver IFBB Norway på sin Facebook-side. 

Helsenorge.no informeres det om at Helsedirektoratet har besluttet forbud mot og stenging av kulturarrangementer, idrettsarrangementer og organisert idrettsaktivitet både innendørs og utendørs. Torsdag 12.mars besluttet norske helsemyndigheter forbud og stenging av blant annet alle treningssentre i Norge for å forhindre smitte av korona. Også alle landets svømmehaller, badeland, alpinanlegg og lignende er nå stengt.

Kommentarer

kommentarer