Utstyrsfritt NM: – Det skal løftes først!

Den sikreste måten å ikke oppnå noe på er å ikke møte opp. Jeg har fulgt nøye med på min konkurrent Frode Holthe, som etter min mening var favoritt til å vinne. Ikke bare fordi jeg har kuttet vekt, men fordi han har hatt veldig god utvikling, og jeg har mildt sagt ikke det.

07. – 09. oktober ble det første Utstyrsfrie Norgesmesterskapet i i styrkeløft Åpen klasse arrangert. Stevnet ble holdt på Oppsal Arena i Oslo.

Jeg bestemte meg for å løfte på torsdag. Rett og slett fordi jeg plutselig var i veldig god form.

Jeg har hatt en oppkjøring, men bestemte meg egentlig for å ikke løfte. Derfor brøt vi oppkjøringen sist uke og begynte med mengdetrening. På fredag hadde jeg en liten deload-økt og i kjent styrkeløftstil så hadde jeg en legendarisk rolig dag på lørdag, hvor jeg gikk rundt 3000 skritt. De siste månedene har jeg gått mellom 10.000 og 15.000 skritt om dagen.

Jeg var veldig sikker på at jeg ikke kom til å vinne så jeg brøt ikke dietten min og tok dette kun som en tung trening. Den siste uka har jeg ligget på 3000 kcal om dagen. Det er ganske lavt for meg, men jeg kjenner at energien og overskuddet er på plass og jeg går ned så jeg har ikke hatt noe behov for å gjøre noe med det.

Totalt nå så jeg gått ned 24,7 kilo. Det medfører høyere skaderisiko, og det bidrar til, ikke uventet, at jeg ikke kommer til å prestere veldig godt. Jeg har også slitt med kramper i legger og vonde knær. Ambisjonsnivået var lavt. Jeg gikk inn med håp om å gjøre 852,5 kilo, som er kravet for VM og jeg regnet med ville holde til en sølvmedalje.

I stedet så vant jeg.

Jeg ble norgesmester i klasse 120+!

14678104_10154387100506391_1641845421_o

Jeg endte opp med 315 kilo i knebøy, 225 kilo i benkpress og 325 kilo i markløft, 865 kilo sammenlagt.

https://

Kommentarer

kommentarer