Ut av komfortsonen med CrossFit

CrossFit er blitt en superpopulært treningsform de siste årene. Selv om jeg aldri har blitt helt bitt av CrossFit-basillen, så synes jeg det er skikkelig gøy å kunne pushe seg gjennom typiske CrossFit-økter.

Da går jeg virkelig utenfor min komfortsone og det er jo absolutt med på å skape utvikling og mestringsfølelse. I tillegg så lærer man så utrolig mye, om både seg selv og forskjellige bevegelser i ulike øvelser og så videre. Denne uken var jeg med en venninne på prøvetime på CrossFit Oslo og vi kjørte en WOD med en EMOM (Every Minute On the Minute) og AMRAP (As Many Rounds As Possible). Det var supergod stemning og en skikkelig gøy time!

Jeg har full forståelse for at man kan synes CrossFit (eller andre treningsformer for den saks skyld) kan virke både skummelt og vanskelig fordi det er ukjent eller se litt «røft ut». Hvis du har skikkelig lyst til å teste noe nytt, men ikke helt tør, så få med deg noen andre, gjør research på forhånd og informer instruktøren at du er ny.

Husk at vi alle har vært nybegynnere en gang. Skal du bli bedre på noe, må du utfordre deg selv. Hva er det verste som kan skje? Du vet ikke hva du går glipp av hvis du ikke prøve noe nytt – kanskje du faktisk finner en ny favorittøvelse, en superkul gruppetime eller en treningsform du bare digger!

 

Kommentarer

kommentarer