Ut av komfortsonen med acroyoga

Den siste uken har jeg virkelig blitt utfordret av en kollega på treningssenteret hvor jeg jobber. Vi har nemlig lekt oss med acroyoga hvor jeg skal opp fra bakken, pointe tær, lage rette linjer, være oppned, snurre rundt og jeg vet ikke hva.

En ting er å ha kontroll på kropp og hode når jeg trener tunge løft og styrkeøvelser, men det er noe heeeelt annet å beherske kropp og hode i akrobatiske bevegelser som dette:

En ting er i alle fall sikkert: jeg har skikkelig godt av dette her – jeg er langt utenfor komfortsonen og opplever en helt ny form for mestring og ikke minst treningsglede. Det er skikkelig skummelt, men samtidig så utrolig gøy. Og mange av disse poseringene det er faktisk ikke så vanskelig å få til som det kan se ut som.

Acroyoga er en kombinasjon av akrobatikk og yoga, og blir vanligvis utført av to og to, men kan også utføres med mer enn to personer. De ulike posisjonene utføres som regel ved at en person er base, og en person er flyer som da blir løftet av basen.

Kommentarer

kommentarer