Tvillingmamma (34) stiller i bikini fitness for første gang

 – Jeg vil vise at man kan nå målene sine med trening, uten bruk av preparater, sier Hege Pernille Thon. 

Hun er 34 år og kommer fra Nøtterøy. 34-åringen er mamma til et tvillingpar, en gutt og ei jente, på 6 år. Til daglig jobber Hege Pernille som personlig trener og gruppetreningsinstruktør.

Det er viktig for den spreke moren å være et sunt forbilde for barna og vise dem at trening er sunt.

Til høsten debuterer tvillingmammaen i bikini fitness.

– Jeg trener meg i form, ikke sulter meg, sier Hege Pernille som legger til at det blir MYE trening i løpet av en uke.

– Jeg kjører mange timer i uken og min treningsuke består av blant annet tabata, zumba, sykkeltimer, step, bodypump, bungeetrening og crossfit. I tillegg trener jeg kroppsvektstyrke, løping og fotball!

VANT TIL Å TRENE MYE
Det er ikke bare på treningssenteret at Hege Pernille har noen aktive timer. I løpet av hverdagen blir det også mye aktivitet sammen med barna.

– I treningen min kan jeg også bruke barna som vekter, og ellers blir det mye lek i klatreparker og fine skogsturer. Jeg elsker det meste av trening!

Hege Pernille forteller at hun trener cirka 20 timer i uken. Hun er tidligere fotballspiller i eliteserien og sier derfor at hun er vant til å trene mye.

Når det gjelder kostholdet så sier 34-åringen at hun foreløpig ikke har begynt på noen diett. Typiske matvarer for familien er kjøtt, fisk, pasta, ris og poteter.

– Så er det fast å ha taco på lørdager! Ellers spiser vi mye frukt og grønt. Når det gjelder kosttilskudd så tar jeg kun tran, sier PT-en.

20150801_140838_030

– TRENING SKAL VÆRE GØY
En av grunnene til at Hege Pernille nå ønsker å prøve seg i bikini fitness er fordi hun liker å ha et mål innen styrketreningen. Hun synes også det er morsomt å vise at også tvillingmødre kan oppnå «drømmekroppen».

– Det er gøy å prøve noe helt nytt og teste seg selv litt. Jeg liker å trene muskler og det blir gøy å vise frem resultatet på en scene i stilig bikini. Og jeg vil vise at det ikke bare er jenter i starten av 20-årene som prøver seg på bikini fitness, forteller hun.

20160617_103445

Hege Pernille sier at hun er svært fornøyd med treningen hun nå gjør frem mot konkurranse. For henne ligger mesteparten av fokuset på treningsøktene.

– Jeg har foreløpig ikke opplevd noen problemer med oppkjøringen. For meg er det gøy og jeg er aldri sulten. Jeg får mer utbytte av trening når jeg har nok mat i kroppen. Og jeg skal også orke mammarollen, så for meg blir det ingen tøff diett, bare knallhard trening, påpeker hun.

– Trening er noe man skal gjøre fordi man liker det og syntes det er gøy. Det er det viktigste for meg. Skal man stille i fitness, så må man være tøff mental og virkelig ville gjøre jobben. For det er jobb! avslutter tvillingmoren.

20160710_120406

Kommentarer

kommentarer