Tusen takk 2016

Dette året har vært mitt aller beste år noensinne.

De fleste som følger meg her og på Instagram tenker kanskje at det er på grunn av gode resultater i fitnesskonkurranser. Det mange glemmer er at alle har sin egen historie, og at den ofte er mye mer omfattende enn det bildene på sosiale medier forteller. Jeg mener at 2016 år har vært mitt beste år, ikke på grunn av alt jeg har oppnådd, men heller på tross av alt som har pågått i kulissene.

I år har jeg satset og pushet meg selv til å oppnå resultater som jeg ikke en gang har drømt om.

I løpet av 2016 har jeg lært å være stolt av meg selv, og å sette pris på de små gledene i hverdagen. Jeg har akseptert hvor og hvem jeg er, og har gjort det beste ut av mine forutsetninger. Jeg har jobbet hardt på jobb, skole og trening og har fått avkastning deretter.

Det som også har gjort 2016 til et utrolig år er alle de fantastiske personene som jeg har rundt meg, og som jeg har blitt kjent med. Mange av disse har rørt meg til tårer gjennom sine egne store prestasjoner og tøffe reiser. Jeg har aldri ført vært så stolt av så mange personer, og jeg føler meg privilegert som har fått oppleve så fine følelser.

Det har vært et år med mye latter, reiser og opplevelser, og jeg har en følelse av at 2017 blir enda bedre!

 

Kommentarer

kommentarer