Trenger du motivasjonsboost? Sjekk her!

Har du ikke kommet i gang med treningshøsten 2020?  Da er det på tide å få treningsrutinene på plass og for å gi deg selv en skikkelig kickstart er det lurt med litt ekstra motivasjon.

Hos Proteinfabrikken bugner det av smarte verktøy som kan gi deg det lille ekstra for å komme over dørstokkmila. 
 
Vi har plukket ut 3 favorittprodukter du bør sjekke ut:
 
TRENINGSDAGBOK
Det er flere fordeler ved å ha en treningsdagbok. I tillegg til å loggføre treningen og se hvordan treningsutviklingen din er svart på hvitt, så kan du også planlegge øktene dine, evaluere arbeidet du gjør og ikke minst notere hva slags del- og hovedmål du har til enhver tid. Her kan du også skrive ned hvordan du føler deg på de ulike øktene dine og med en plan for den kommende treningsuka er det mindre sjanse for at du dropper de planlagte øktene. Du samler nyttig informasjon for å se progresjon og det vil være motiverende å se din egen utvikling. Hvis resultatene uteblir eller du føler du stagnerer så sjekk loggen for å se hva som har blitt gjort og hva du kanskje bør gjøre annerledes fremover.TRENINGSBAG
En solid, sporty treningsbag er et must! I tillegg til at det er praktisk for å oppbevare treningstøy, sko og eventuelt treningsutstyr, så har du også plass til matbokser, shaker og barer. Som med alt annet så blir også treningsbagger slitt og møkkete, og høsten er en perfekt tid for å unne seg en ny treningsbag som definitivt vil gi deg påfyll av herlig treningsmotivasjon! Hos Proteinfabrikken finner du flere ulike bagger i forskjellige design og farger. Finn den baggen du liker som passer deg og din stil!

 
TRENINGSTØY
Det er ikke bare treningsbagger som må oppgraderes en gang i ny og ne. Når var sist du troppet opp på trening i nytt og fresht treningstøy? Hos Proteinfabrikken kan alle finne treningsklær uansett livsstil, størrelse og aktivitetsform. Velg blant kule treningstights, fargerike sportstopper, behagelige hettegensere, singletter, shortser og mye mer. Proteinfabrikken tilbyr et stort utvalg og kjente merkevarer til lave priser.  

Kommentarer

kommentarer