Tre uker til NM i athletic fitness

fullsizerender-24Det er bare tre uker til NM og jeg sitter med litt blandede følelser. Nå har jeg nettopp blitt (nesten) frisk fra min andre forkjølelse på bare seks uker.

Det har gitt meg en skikkelig motivasjonsknekk fordi jeg ikke har fått trent som jeg burde. Spesielt kondisjonstreningen har vært lidende, og dette var et av momentene som jeg virkelig skulle prioritere disse ukene.

Dietten har også vært ganske oppdelt, og jeg har hatt noen avbrudd blant annet i form av ferier og regionsmesterskapet i styrkeløft. Men vekten har tikket nedover, og jeg håper det fortsetter så jeg slipper å gjøre et skippertak de siste par ukene. Foreløpig spiser jeg bra med mat, og håper jeg ikke trenger å kutte så mye for å spisse formen. Du kan lese om dietten min her.

Med tanke på formen så må jeg si at jeg er veldig imponert over hvor mye jeg har utviklet meg bare fra i våres.

Rammen min er mye mer komplett, spesielt i frontposering. Jeg klarer å stramme lårene på en helt annen måte enn før, og det ser ut som at jeg har blitt bredere over både rygg og skuldre.

Det har generelt vært en bra oppkjøringsperiode fordi det hele tiden har skjedd mye, og jeg har hatt ulike delmål underveis som har gjort hverdagen spennende og variert. Det blir også en spennende sesong, for jeg skal nemlig konkurrere i tre forskjellige konkurranser. Først ut er NM i athletic fitness 8. oktober i Oslo. Så skal jeg konkurrere i Stockholm på Tyngre Classic den 16.oktober. Og til slutt skal jeg konkurrere i bodyfitness på Geir Hansen sin konkurranse på cruisebåt den 13.november.

Jeg legger et stort press på meg selv fordi jeg har gjort det bra før, og har lyst til å både prestere bedre og se bedre ut denne sesongen. Så gjenstår det bare å holde ut og glede seg til resultatet.

Kommentarer

kommentarer