Tre kosttilskudd Strongmanknut anbefaler

Skjermbilde 2014-08-21 kl. 14.34.15

Jeg skrev et innlegg tidligere om Kreatin, BCAA og Testopro. Denne gang vil jeg fortelle om mine erfaringer med kostilskuddene: Dayli Vit, Big 100 proteinbar og 100% Whey proteinpulver.
Dayli Vit
 

Skjermbilde 2014-08-21 kl. 14.20.08


Dette et flott og sunt allround vitamin og mineraltilskudd uten innhold av jern. Optimale nivåer av disse vitaminene, er viktig for velvære og følelsen av energi. Jeg spiser mye grønnsaker og frukt, men når man er aktiv så trenger man mere vitaminer og mineraler enn tante Olga på 70 år. Dayli vit er nok noe alle kan trenge, selv de som spiser sunt.  Det er alltid noen vitaminer eller mineraler man ikke får i seg i løpet av dagen, som kan føre til at du føler deg slapp og sliten. Med de rette mengdene vitaminer og mineraler vil du få optimal energi, det er dokumentert effekt, og jeg merker stor forskjell. Jeg trener 5-6 ganger i uken pluss at jeg har en aktiv jobb som elektriker og når jeg går på Dayli vit så orker jeg mer.

Big 100- proteinbar

Skjermbilde 2014-08-21 kl. 14.20.20

Dette er en proteinsjokolade som gir deg solide mengder protein og energi. Det er 30g protein og 500 kcal i hver sjokolade.  Den smaker utrolig godt, minner veldig om snickers.  Jeg liker å ta den 1 time Før trening til en kopp kaffe.  Da får jeg en fin oppladning Før trening. Den største fordelen med en proteinsjokolade kontra proteinshake er at man slepper å tenke på å ta med seg shakeren hjem. Jeg har prøvd mange forskjellige proteinbarer og Big 100 er den som smaker best og har best innhold.


100% whey proteinpulver

Skjermbilde 2014-08-21 kl. 14.20.30

Den er utrolig god på smak og har en fin balanse på proteiner, karbohydrater og fett. 23g protein, 3g karbohydrater og 1.5g fett. 

Når du skal velge proteinpulver må du gå etter 3 ting: Smak, kvalitet og pris.
Det er ikke gitt at det billigste proteinpulveret er det dårligste, eller omvendt. Jeg har prøvd mye forskjellig og jeg synes 100% whey proteinpulver fra optimum nutrition er rimelig med tanke på hvor utrolig god den er både i smak og kvalitet, den er absolutt å anbefale!

Hvis du lurer på hvor ofte du skal ta proteinpulver så anbefaler jeg 2-3 ganger for dagen, men dette avhenger selvfølgelig av hvor mye du trenger og hva annet kostholdet ditt består av.

Om du har noen spørsmål så skal jeg svare alt jeg kan i kommentarfeltet.

Kommentarer

kommentarer