Topp 3 produkter for å redusere fettprosenten

Få en boost på vektnedgangen på en enkel og effektiv måte. Proteinfabrikken avslører noen av sine beste produktanbefalinger når du ønsker å stramme opp kroppen og minske fettprosenten.

1) Rapid Burn Fat Burner
Dette er en av de mest populære kosttilskuddene på markedet når det er snakk om å gå ned i fettprosent. Rapid Burn har flere effektive ingredienser som kan virke stabiliserende på blodsukkeret i tillegg til at det kan ha en appetittdempende effekt. Produktet inneholder en kombinasjon av nøye utvalgte urter og ingredienser som til sammen gir en synergieffekt. Anbefalt bruk er 3 kapsler daglig, men start gjerne med 1 kapsel hver dag da mange opplever at dette er effektivt nok i begynnelsen. Rapid Burn er en stor kundefavoritt og Proteinfabrikkens med populære fettforbrenner.

Her er noen av tilbakemeldingene fra våre kunder:

– Jeg er kjempefornøyd med denne her og er virkelig noe jeg vil fortsette med.
– Denne funker som bare EFFF, lekende lett å gå ned i vekt.
– En av de beste på markedet!

2) Slender Chef Shape – Ris og Spaghetti
Dette er produktene for deg som elsker pasta og ris, men som samtidig ønsker å gå ned i fettprosent og dermed begrense kaloriinntaket. Slender Chef Spaghetti og Slender Chef Ris inneholder kun 10 kalorier per 100 gram og kan benyttes i matretter der du pleier å spise pasta eller ris. Du får et høyt innhold av fiber og i tillegg er produktene uten melk og gluten. Dette er ingredienser som er raske og enkle å tilberede – du koker spaghetti eller ris i 1-3 minutter, eller steker det i en panne. Slender Chef Spaghetti og Slender Chef Ris passer til både tradisjonelle middagsretter med kjøtt eller fisk, i supper, i wok og salater.

3) Kalorivennlige sauser, toppinger og dressinger
Velg mellom en rekke ulike smaker blant Slender Chef Dressing og Slender Chef Sauce og nyt deilige måltider samtidig som du sparer kalorier. Dressingene og sausene er også helt ypperlige til pasta- og kjøttretter, og ellers hvor du normalt vil ha en god dressing eller saus – men uten kaloriene. Enten du er på diett eller bare ønsker å kutte ned på inntaket av sukkerholdige dressinger og sauser med mye usunt fett, så er Slender Chef et ypperlig valg. Dette er produkter som er kalorivennlige, glutenfrie og uten tilsatt sukker. Sjekk også ut Slender Chef Ketchup – et must når du ønsker deg den klassiske smaken av ketchup, men færre kalorier. Denne passer perfekt til hamburgere, pølser eller som base i en saus. Vi kan også anbefale Slender Chef Mayonnaise for deg som elsker tradisjonell majones, men som vil redusere majoneskalorier uten at det går utover smaken.

I tillegg kan Proteinfabrikken tilby Callowfit lavkaloridressinger og sauser laget av naturlige ingredienser. Bruk de til middager, salater, desserter, på grøten, på pannekaker, i smoothies og så videre. Uansett er du alltid sikret god smak med verdens beste samvittighet samtidig som det blir enklere å stramme opp kroppen!

Hos Proteinfabrikken finner du et stort utvalg av Slender Chef og Callowfit – ta en titt på alle smakene HER.


Til syvende og sist er det du som må gjøre den største jobben. Det finnes ingen snarveier som varer lenge. En snarvei er kortvarig, og kan gi deg en fin start på «turen», men i det lange løp så må man ta en nærmere titt på sitt aktivitetsnivå og sine vaner og uvaner.

Hvis man inntar LITT færre kalorier enn man trenger, sørger for å innta mer protein enn karbohydrater, så VIL sammensetningen av kroppsmasse endres til det mer muskuløse. Kombinert med trening så vil et planlagt kosthold stå for 98 prosent av suksessen din. Disse produktene vil gi deg en god start!

Kommentarer

kommentarer