Tips til større muskler (se film!)

Mange har som mål om å gå øke muskelmassen og Egil Berli-Johnsen, markedssjef i Proteinfabrikken, vet hva som skal til. Viktige nøkkelord er styrketrening, et godt inntak av protein og karbohydrat, og ikke minst tålmodighet og kontinuitet i gode trenings- og kostholdsvaner.

Det finnes flere kosttilskudd fra Proteinfabrikken som kan bidra til at du opplever framgang. Sjekk ut Testo-Pro – en aktiv testobooster som øker ditt naturlige testosteronnivå. klinisk testet innhold med dokumentert effekt. Dette produktet kan bidra til at du restituerer raskere og tåler mer trening.

Sliter du med å dekke ditt proteinbehov så vil proteinpulver være et smart tilskudd. Hos Proteinfabrikken finner du en rekke ulike proteinpulver basert på proteinkilder med høy kvalitet med forskjellige smaker.

Er du ute etter muskelvolum og rå muskelkraft bør du legge til Kreatin Monohydrat i kostholdet ditt. Tilskudd av kreatin øker dine naturlige kreatinlagre med inntil 40 prosent, og kan gi deg en kraftig forbedret ytelse i forbindelse med styrketrening og utholdenhetsaktiviteter. Effekten av dette er at kroppens arbeidende muskulatur får et sterkt signal om å forbedre seg, og starter prosessen med å bygge seg sterkere og større. Det er det som omtales som et anabolt signal. I begynnelsen anbefaler vi å innta  3-5 gram kreatin 3-4 ganger daglig for å maksimere kreatinlagrene i muskulaturen. Etter denne perioden holder det med å vedlikehold inntaket med 3-5 gram daglig.

Sjekk ut dette videoklippet for å få flere gode tips til hva du kan gjøre for å sikre deg resultater og fremgang:

Kommentarer

kommentarer