Tips: Hjemmetrening på budsjett

Trenger du inspirasjon til hjemmetreningen? Her får du to tips som tar hjemmeøktene til nye høyder! 

De siste årene har interessen for hjemmetrening eksplodert, mye grunnet koronapandemien. Det er mange fordeler med hjemmetrening. Du sparer både tid og penger, og du behøver ikke mye eller dyrt utstyr for å få til effektive treningsøkter. I utgangspunktet trenger du egentlig ikke noe annet enn treningstøy for å kunne ta en hjemmetreningsøkt, men med litt ulike alternativer og utstyr kan du oppleve økt motivasjon samt ha flere muligheter for å belaste kroppen.

Kundefavoritt: Treningsstrikker
Noe av det enkleste treningsutstyret vi kan anbefale å investere i, er forskjellige treningsstrikker. Dette har blitt en stor kundefavoritt de siste årene og treningsstrikker er en klar bestselger hos Proteinfabrikken. Disse kan brukes til å gjøre øvelser både enklere og tyngre, samt at det tar liten plass og passer for alle ulike treningsnivåer. Strikkene er også enkle å ta med seg hvis du skal på reise. Det finnes strikker i ulike størrelser og med forskjellig motstand. Hos Proteinfabrikken finner du både populære minibands og allsidige, lengre strikker.

better-bodies-resistance-mini-band-wash-green-better-bodies-gear.jpg

Vektvest – for tyngre hjemmeøkter
En vektvest er et genialt verktøy der du selv kan fjerne eller legge til små vekter samtidig som du har frie hender og armer når du trener. Trening med vektvest kan piffe opp både styrkeøvelser og kondisjonsøkter. Dette er treningsutstyr som passer perfekt på hjemmegymmet! I tillegg kan flere i husholdningen benytte seg av en slik vektvest, nettopp fordi man kan ta av og på vekter ved behov. Den smarte vektvesten tar minimalt med plass og kan enkelt fraktes i bilen når du skal til fjells eller ha noen økter på hytta med litt ekstra motstand.
Vektvesten er også helt super å bruke når du jobber med spenst og eksplosivitet. Med ekstra vekter får du enkelt ekstra motstand som øker intensiteten og som bidrar til at du får en mer effektiv treningsøkt og bedre resultater! Musklene dine må jobbe mer i tillegg til at du forbrenner flere kalorier. En vektvest kan også brukes til gå- og løpeturer. Hos Proteinfabrikken finner du flere ulike tuper vektvester som sitter godt og stabilt på kroppen.

unnamed.jpg

Kommentarer

kommentarer