Tips: 5 populære helsepodcaster

Podcast har blitt en populært medie de siste årene og det dukker stadig opp flere programmer i podcast-verdenen, også innenfor helsesjangeren. 

Å lytte til podcast er perfekt når du for eksempel er på reise, går tur eller bare vil slappe av på sofaen. I tillegg til å være god underholdning så er podcast også perfekt for å lære mer om trening, helse og kosthold.

Her får du tips til 5 populære helsepodcaster du kan sjekke ut: 

Leger om livet
Forskningsbasert, spennende og nyttig kunnskap om helse, kropp og sinn, med lege Annette Dragland.

Bertrands Univers
Mental trener Erik Bertrand Larssen har hjulpet en rekke mennesker gjennom livets opp- og nedturer. Nå har han selv opplevd hvordan det er å være avhengig av hjelp. I denne podkasten møter du en åpen og ærlig programleder som ønsker å forstå mer av hvordan vi får ut potensialet i oss selv.

Gode dager
En podkast om eventyr, trening, helse, eksperimentering, optimering og digresjoner om aktuelle temaer med Med Øystein «Pølsa» Pettersen & Hans Olav «Hanso» Ingholm.

Åpen Journal
I Åpen Journal møter du Katarina Flatland og hennes ektemann Harald Dobloug som jobber som lege. Hver episode har et helserelatert tema, lytterspørsmål og helsequiz med en kjent gjest. Her kan du lære mye om din egen og andres helse på en enkel, underholdende måte.

Hverdagspsyken
Hverdagspsyken byr på kjente og ukjente gjester som besøker programleder Jimmy. Sammen setter de ord på tabubelagte temaer som vi tenker, og føler på, men få av oss snakker om. Podcasten snakker rett og slett om psyken i hverdagen og alle aspekter av mental helse. Lær og få unik innsikt fra både eksperter, fagfolk og mennesker som selv har vært igjennom alt fra depresjon, angst og forskjellige diagnoser, til de som har blitt utsatt for forskjellige traumer som rasisme, vold, voldtekt, mobbing og mye annet.

 

Kommentarer

kommentarer