Tilbehør til grillmaten: 3 kalorivennlige favoritter

Sommer betyr grillsesong og det er ikke så vanskelig å lage sunne, smakfulle grillmåltider. Hva du slenger på grillen har selvfølgelig betydning for næringsinnhold og kalorimengde, men hva slags type sauser og dressinger kan også påvirke sunnheten i måltidet.

Med kalorivennlige sauser, dressinger og toppinger fra Proteinfabrikken kan du enkelt få god smak i måltidene samtidig som du unngår unødvendige store mengder mettet fett og tilsatt sukker.

HER har du et stort utvalg av spennende og smakfulle produkter som passer perfekt for å piffe opp grillmaten, sette smak på salaten eller til desserten!

Sjekk ut disse tre kundefavorittene hvor du enkelt kan redusere på kaloriinntaket uten at det går utover smaksopplevelsen:

Slender Chef Barbeque Ketchup
Slender Chef Barbeque Ketchup er en het anbefaling til årets grillmåltider, helt fri for fett og sukker. Denne ketchupen piffer opp alt av kjøttretter, potettilbehør og lignende.

Med den perfekte komboen av klassisk ketchup og smoky BBQ-smak er denne et must til pølser og hamburgere, eller som en base i en saus eller dressing. Slender Chef har rett og slett perfeksjonert kunsten å lage sukkerfrie og kalorireduserte dressinger og sauser.

Callowfit Sauce Cæsar Style
Her har du en delikat og populær dressing som passer til mer enn bare Cæsarsalat. I tillegg til å passe perfekt til alle typer salater er denne dressingen også meget godt egnet for både kjøtt- og fiskemåltider eller som base i dipp.

Callowfit Sauce Cæsar Style har en nydelig smak av parmesanost og er lett og mykt krydret med et hint av persille. Dressingen har ikke tilsatt sukker eller noen form for smaksforsterkere. Sausene fra Callowfit er laget av naturlige ingredienser som har blitt kokt og forsiktig avkjølt. Dette gjør at du kan nyte en superdeilig og ekte smak laget av naturlige råvarer.

Callowfit sine lavkalori-produkter er drøye i bruk, veganske og fri for gluten og laktose.

SukrinSirup 
Enten du lager dessert på grillen eller nyter tradisjonell iskrem etter middagen, så vil SukrinSirup være perfekt som topping på dessertmåltidet! Her løfter du smaken samtidig som du kutter ned på kaloriene, uten at det går utover smak og sødme. 

SukrinSirup med deilig smak av lønnesirup inneholder kun 60 prosent av kaloriene til en ordinær lønnesirup. I tillegg inneholder den hele 49 prosent fiber og er fri for gluten. Det lave innholdet av sukkerarter gjør SukrinSirup svært blodsukkervennlig. Sirupen har en rik og deilig søtsmak, og inneholder nyttige prebiotiske fibre som gjør godt for hele kroppen.

SukrinSirup er drøy i bruk og kan brukes til både bakst og matlaging, eller som topping og til desserter. Hev måltidene dine med SukrinSirup på grillet frukt, over iskrem, på pannekaker, over yoghurtdesserter eller bær. SukrinSirup tilfører både sødme, gir perfekt konsistens og bidrar med en god dose fiber som du kan nyte med den beste samvittighet.

 

 

 

Kommentarer

kommentarer