Tilbake i rute

image001
Hei alle sammen!

Har dere en deilig sommer? Jeg tror dette har vært den beste sommeren jeg har hatt så på så lenge jeg kan huske! Jeg har hatt en herlige ferie både avslappende på Mallorca og etter det opplevelser for små og store i Kristiansand. Og det beste er at selv om jobben igjen kaller nå, så er det jo en helt utrolig deilig sommer der ute enda, og jeg bare nyter og nyter og nyter hver eneste dag.

Men som dere sikkert har skjønt er det å nyte hverdagen, for meg også å trene jevnlig. Jeg må gjenta (kanskje til det kjedsommelige) hvor utrolig deilig det er å trene ute. Jeg har ikke vært på sats på over en måned nå, og jeg savner fortsatt ikke den varme stille luften og alt jernet til å slenge rundt.

I stedet har jeg benyttet meg av naturen, jeg har løpt turer i skogen, brukt en gammel hoppbakke til trappeintervaller, brukt fotballbanen til å trene burpees på, virkelig tatt i bruk tabata-appen på mobilen min og ikke minst har jeg investert i litt utstyr til hjemmetrening. Dette har jeg montert på plattingen min ute, så nå trenes det i slynge, med kettlebells og (muligens til naboens fortvilelse) hoppetau. Det er helt fantastisk – og selv om ”pyntemusklene” ikke får sitt, så kjenner jeg at den funksjonelle biten tas godt vare på, og ikke minst hodet mitt. Det er noe helt annet å trene til sjøutsikt, ute i frisk luft, og ikke minst det å løpe en tur mutters alene i skogen – bare meg og naturen! 

Apropos løping…jeg sliter fortsatt med skaden min, men klarer å holde den i sjakk med å teipe den når jeg løper. Så skal den få hvile når siste løpet er over i september. Husker dere hva jeg skal delta i? Uansett…her kommer en liten påminnelse: 

         X-run lag – lørdag 16.august
         Vikingrace 5 km lørdag 23.august og 10 km søndag 24.august
         Spartan race sprint (5 km) i London lørdag 30.august
         Toughest  i Holmenkollen lørdag 6.september

Jeg gleder meg helt sykt og kan bare nå glede meg over at foten spiller på lag med meg igjen, så får jeg finpusse formen nå de siste snaue 3 ukene. Hadde vært utrolig kult å se noen av dere der også – noen flere enn meg som skal være med på ett eller flere av løpene? 

KlemMari

Kommentarer

kommentarer