Testvinner: Whey Tech Protein

Proteinfabrikkens eget proteinpulver Whey Tech Protein går til topps i test utført av Sweat.no.

Dette er en av PFs bestselgere og en kundefavoritt som leverer høy kvalitet til en god pris.

I testen står det følgende: «Her har du et designerprotein av høy kvalitet besteående av myseprotein, melkeprotein, myseproteinisolat og hydrolysert myseprotein. Whey Tech Protein er designet til å inneholde et komplett spekter av myseproteiner og kaseinkomponenter med forholdet 80 prosent myseprotein og 20 prosent kasein. Dette proteinpulveret er spesielt utviklet for å tilfredsstille kravene til den mest avanserte idrettsutøver og aktive mennesker som vil ha en sunnere livsstil med fokus på resultater. Testvinner og et produkt som gir deg mye for penga!»

Whey Tech Protein fra Proteinfabrikken er underlagt streng kvalitetsoppfølging i alle ledd under prosessen fra naturens råvare til den ble tappet i sin emballasje. Whey Tech proteintilskudd er et resultat av den fremste forskning på ernæring og moderne produksjonsprosesser!

Whey Tech Protein fra Proteinfabrikken er uten tilsatt sukker og leveres i smakene Sjokolade og Jordbær. Dette er et budsjettvennlig proteinpulver som inneholder både raske og trege proteiner. Det vil si at Whey Tech Protein støtter restitusjon og muskelvekst i flere timer etter trening, der andre proteinvarianter som kun virker intenst i et kortere tidsrom vil Whey Tech gi en jevn tilførsel av protein over en lengre tidsperiode.

Proteinfabrikken er en ledende Skandinavisk leverandør av sportsernæring, kosttilskudd, treningsklær og treningsutstyr. Med topp kvalitet og grunnleggende forståelse for kunders behov for trygge og effektive produkter leverer PF et bredt spekter av produkter og et kvalitetssikret utvalg til personer som lever en aktiv livsstil. PF sine produkter produseres i et ISO 9001 sertifisert fabrikkanlegg, i tillegg samarbeider firmaet tett med HFL Science for testing av utvalgte produkter for innhold av ulovlige substanser.

 

Kommentarer

kommentarer