Susanne Soydan sikter mot finaleplass i Bikini Fitness

Oppkjøringen til våren 2016 er i gang!

Da har startskuddet gått for diettstart for tredje året på rad. For to år siden var jeg med i en fitnessmodell-konkurranse i Stockholm, i fjor var det Body Fitness og i år var planen å satse på Athletic Fitness.

Nå har jeg ombestemt meg og jeg kommer til å gå for Bikini Fitness i stedet!

Grunnen til at jeg valgte bikini denne gangen var fordi jeg har lyst på en skikkelig konkurranse, og det er uten tvil bikiniklassen som har flest påmeldte utøvere. Jeg synes at en bikini-fysikk passer meg bedre fordi jeg ikke vil føle meg så stor og bred over armer, skuldre og rygg off-season, og jeg trives best når jeg er litt mindre.

Den nye back-poseringen er mer smakfull enn den gamle, og stiller også mer krav til en velutviklet rygg.

bilde-65

Det er også mer oppnåelig for meg å bygge en «optimal» bikinifysikk enn for eksempel en bodyfitnessfysikk fordi jeg lett bygger bein og rumpe, men har vanskelig for å bygge overkropp.

Det er også gøy å vise at det går an å ha en feminin og nett fysikk, og samtidig være ganske sterk!

Det føles bra å starte diett nå etter flere uker med julemat, kaker, is og sjokolade. I begynnelsen av en diett pleier jeg å bli sterkere og føle meg bedre fordi jeg spiser mer av det kroppen trenger, og får bedre treningsøkter, bedre søvn og flatere mage.

Dietten min består av relativt mye mat, og er på ingen måte ekstrem. Treningen kommer til å bestå av helt basic styrketrening, sykling og sirkeltrening.

Målsetning:
Jeg vil selvfølgelig gjøre det så bra som mulig, og målet er finaleplass!

Følg Susanne på Instagram: @susannesoydan

Bli bedre kjent med den personlige treneren og fitnessutøveren her: Susanne Soydan (27) – naprapat, PT og fitnesscoach

susanne

Kommentarer

kommentarer