Superenkle proteinpannekaker med banan

Proteinfabrikkens Proteinpannekaker har vært en kundefavoritt i mange år. Denne pannekakemixen har toppscore fra våre brukere, på grunn av både smak, næringsinnhold og anvendelighet. 

Protein Pancakes fra Proteinfabrikken har et høyt innhold av protein. De er raske og enkle å tilberede, og kan nytes av hele familien. Hver porsjon består av to solide pannekaker som inneholder hele 18 gram protein i tillegg til fiber og mineraler. Pannekakene er uten tilsatt sukker og fri for gluten. Her får du proteinpannekaker av ypperste kvalitet laget av norske gode råvarer som myseprotein, egghviteprotein, glutenfri hvetestivelse og havrefiber.

Proteinpannekaker kan spises både som frokost, lunsj, middag og kveldsmat – eller når du bare trenger noe raskt, digg, enkelt og sunt. 

Du kan enkelt variere smaken på pannekakene ved å for eksempel steke pannekakene i Cocosa kokosolje eller server de med deilig sukkerfri sirup. Prøv også å tilsette godt modne bananer som du moser godt sammen med 1 porsjon proteinpannekaker for ekstra søtsmak, helt naturlig. I tillegg unngår du å kaste brune bananer! Bedre blir det ikke!

Du trenger: 
2 fulle målebeger pannekakemikspulver
Cirka 1,5 dl vann eller melk
1 godt moden banan, most

Slik gjør du:
Rist sammen pannekakemiks og vann/melk. Tilsett most banan og bland godt sammen i en blender eller stavmikser. La miksen stå i to minutter før du steker to pannekaker på middels varme.

Kommentarer

kommentarer