Superenkle og grove pizzasnurrer

Pizzasnurrer kan nytes til både lunsj og kveldsmat, og det egner seg også godt i matboksen. I tillegg kan de fryses til senere bruk.

Bruker du en ferdiglaget fersk pizzadeig med fullkornsmel kan du enkelt spare både tid og du slipper mye unødvendig søl på kjøkkenet.

Til 14-16 pizzasnurrer
1 stk ferdiglaget pizzadeig med fullkorn
2 dl pizzasaus
15 stk skiver kokt skinke
200 gram ost
Valgfrie grønnsaker (for eksempel champignon, paprika og løk)
Oreganokrydder
1 egg til pensling

La pizzadeigen hvile i romtemperatur i 10-15 minutter. Deretter ruller du ut deigen og smører på pizzasaus. Fordel osten over deigen og legg deretter på resten av pizzafyllet. Trill deigen sammen til en pølse og del den opp i 14-16 like store biter (cirka 1 centimeter brede). Fordel pizzasnurrene på et stekebrett og dryss over oreganokrydder. Pisk sammen egget og pensle pizzasnurrene. Stekes på 225-250 grader, avhengig av hva det står på pizzadeig-pakningen, i cirka 10 minutter. Avkjøl pizzasnurrene på en rist.

(Illustrasjonsbilde)

Kommentarer

kommentarer