Superenkelt, smakfullt brød – uten mel og gjær

Har du lyst på et blodsukkervennlig og næringsrikt brød? Da bør du teste ut denne oppskriften med Cocosa Oil, frø og kesam.

Resultatet er et saftig og mettende brød som passer like godt sammen med pålegg som til å spises som det er sammen med suppe og lignende middager.

Ingredienser:
4 egg
½ boks kesam
1 ½ ss bakepulver
45 g sesamfrø
60 g kruskakli
50 g solsikkefrø
4 ss linfrø
3 ss Cocosa Oil

Slik gjør du: 
Pisk eggene lett i en bolle og ha i resten av ingrediensene, bland godt. Hell deigen i en papirkledd brødform, og stek midt i ovnen på 180 grader i cirka 50 minutter. Ta ut brødet av formen og avkjøl på rist.

TIPS: Cocosa Extra Virgin Oil passer perfekt til bakst som gir en mild, herlig smak av kokos. Skal du bake kaker kan du bytte ut smør eller margarin med Cocosa Extra Virgin Oil. Kokosolje er ideell i et lavkarbo-kosthold og kan bidra til å blant annet minske slitasje og beskytte mot infeksjoner.

 

 

 

Kommentarer

kommentarer