Sunnere snacks: energikuler

Denne oppskriften er hentet fra boken «Slik former du kroppen – med styrketrening og kosthold», og er en av mine og Susannes favorittoppskrifter!


(Foto: Ann Kristin Engebakken)

Energikuler (cirka 15 stk):
Du trenger
4 ss kokosolje
2 ss kakaopulver
1 banan, godt moden
1 ts vaniljepulver
1 dl havregryn
2 ss sterk kaffe (kan sløyfes)
Kokosmasse

Smelt kokosolje i en kjele og avkjøl. Mos bananen i en bolle. Tilsett kokosolje og kakaopulver, og bland dette sammen. Ha oppi vaniljepulver og havregryn, og rør inn kaffe. Massen skal være litt klissete. Sett den i kjøleskapet i cirka 30 minutter. Form kuler med hendene og rull dem i kokosmasse. Oppbevares kjølig.

 

View this post on Instagram

Energikuler er min absolutt favorittsnacks fra boken vår «Slik former du kroppen», kanskje fordi de er så enkle å lage at til og meg jeg får det til ?? @silje_bjornstad Du trenger ? 4 ss kokosolje ? 2 ss kakaopulver ? 1 godt moden banan ? 1 ts vaniljepulver ? 1 dl havregryn ? 2 ss sterk kaffe ? Kokosmasse Smelt kokosolje i en kjele og avkjøl. Mos bananen i en bolle. Tilsett kokosolje og kakaopulver, og bland dette sammen. Ha oppi vaniljepulver og havregryn, og rør inn kaffe. Massen skal være litt klissete. Sett den i kjøleskapet i ca. 30 minutter. Form kuler med hendene og rull dem i kokosmasse (eller hakkete nøtter eller hakket nøtti frutti). Oppbevares i kjøleskap. Enjoy ✨ #suntoggodt

A post shared by Susanne Soydan (@susannesoydan) on

 

Kommentarer

kommentarer