Sukkerfrie havreflarn til jul

Havreflarn er en populær småkake blant store og små. I tillegg er dette julesnacks som er enkelt og raskt å lage.

Ved å bytte ut det tradisjonelle sukkeret med sukkererstatninger fra Sukrin får du søte, seige og sukkerfrie havreflarn.

Oppskrift:
75 g smør
100 g havregryn
70 g Sukrin (for eksempel Sukrin+)
25 g Sukrin Gold
1 stk egg
1 ts bakepulver
0,5 ts vaniljesukker

Slik gjør du:
Smelt smør i en kjele og rør inn havregryn. Pisk sammen sukrin, sukrin gold og egg til luftig eggedodis. Vend inn bakepulver, vaniljesukker og blandingen med smør og havregryn. Bland godt sammen og bruk en teskje til å legge små hauger med deig på et bakepapir. Husk å ha god avstand mellom kakene da disse vil flyte ut under steking. Stek kakene på 200 grader i 5-6 minutter midt i stekeovnen. Avkjøl og oppbevar havreflarn i en tett kakeboks.

Kommentarer

kommentarer