Sukkerfri og glutenfri brownies

– Denne kaken du kan spise hver dag, skriver Maren Erdvik på sin blogg.

Hun står bak fitliving.blogg.no og Proteinfabrikken er stolte av å kunne bidra med sunnere alternativer til bakevarer, treningsutstyr og kosttilskudd til treningsbloggeren.

Nå har Maren bakt nydelig brownies med denne ferdigmixen fra Easyliving som du finner på Proteinfabrikken.no.

Jeg testet denne kaken første gang for en liten uke siden, og la ut et par bilder av den på snapchat. Responsen tok helt av, og det er ikke så rart. Hvem har vel ikke lyst på en sjokoladekake man kan spise til hverdags, med den beste samvittighet. Nå tenker nok mange at jeg virkelig har slått på stortromma og kommet opp med en helt magisk oppskrift. Jeg skulle gjerne ønske det var slik, men sannheten er i grunn bedre og enklere. Dette er nemlig en ferdigmix fra Easyliving serien til Proteinfabrikken. Jeg har hatt denne posen liggende i evigheter, og plutselig kom jeg på at jeg hadde lyst å teste den ut. Det er jeg glad for at jeg gjorde, for denne kaken her var virkelig helt magisk. Jeg stekte den bitte litt kortere enn avist på pakken, og da ble kjernen litt rennende og myk. Hjelpes så godt!

img_8615-1176026-10-1479840169307

Jeg toppet kaken med Zero glasur med toffee smak (salty caramel er også helt nydelig), og serverte med iskald melk til. Den kombinasjonen var bare helt ekstremt god, og jeg kan ikke skjønne hvorfor jeg ikke har testet denne kaken før. Nå har jeg bestilt inn fire poser til, og tenkte prøve meg på muffins med samme røren. Det er supert med godteri, godsaker og kos, men det er litt deilig å kunne ha et litt sunnere alternativ også. Jeg har ofte kosekvelder med venninner midt i uken, og da liker jeg å severe store fruktfat, og litt sunnere alternativer. Neste jentekveld skal denne kaken uten tvil serveres.

web_image-sukkerfri-glutenfri-sjokoladekake-7x325g-1526600075

(Nå får du hele 39 prosent rabatt på 7-pakning med Sukkerfri Glutenfri Sjokoladekake 7×325 g fra Easy Living hos Proteinfabrikken.no – kun 299,-)

web_image-kjop-sukkerfri-toffesirup-hos-proteinfab1883923830

Jeg tester alltid mine sunnere bakverk på mennesker rundt meg som ikke er så glad i sunnifiserte ting, og denne kaken bestod med glans. Så her har dere altså en super enkel, smakfull, sukkerfri og glutenfri kake.

(Innlegget er gjengitt med tillatelse)

 https://

Kommentarer

kommentarer