Strongmanknut sin nye PWO- favoritt

2015-06-13 21.29.23

Jeg har forsøkt mange forskjellige tilskudd for å få litt ekstra pump før trening, men Platinum PRE fra Optimum Nutrition er det råeste jeg har prøvd! 

Siden jeg begynte å trene for snart seks år siden har jeg brukt kostilskudd fra dag en! Pre-Skjermbilde 2015-06-28 kl. 18.14.37workout er det viktigste jeg bruker av tilskudd før trening, slik har det alltid vært! Jeg pleier å trene rett etter jobb, og da er energien ganske lav etter 8 timers arbeidsdag! En god PWO hjelper meg til å få opp energien slik at jeg kan ha en knallbra treningsøkt! 

Jeg har prøvd i overkant av 10 ulike Pre Workout typer. Gjennom de 6 årene har det stadig vært utvikling og de har blitt bedre med årene! Jeg er veldig glad i NO-Xplode 3.0 og S.A.W, de er helt klart top 3!

Min nye favoritt er Platinum PRE fra Optimum Nutrition! Det som er spesielt med denne er at den er sammensatt slik at du får steinhard og forlenget pump, høy energi, og økt styrke! Du får superfokus og er aldri i tvil før et løft! Man er alltid klar uansett hvor sliten du var tidligere på dagen! 

Den smaker himmelsk! Fruit punch er min favorittsmak. Den finnes i rasberry lemmon til de som liker det bedre. 

Mest kraft for pengene! Den selges rimelig i forhold til flere andre pre workouter.

Kommentarer

kommentarer