Strongmanknut- oppkjøring til Norges sterkeste mann 2014 (film)

string(37) "Failed to decode the response as json"

Skjermbilde 2014-09-19 kl. 14.23.08

Hvert år skal Norges sterkeste mann kåres. For at det skal skje må utøvere fra hele norge sloss om tittelen gjennom en hel rekke strongman-øvelser. I dag møtes alle for å konkurrere i kvalifiseringsrunden.

Vi må gjennom tre brutale øvelser:

Apollons Axle, en tykk stang skal løftes fra bakken og helt over hode flest mulig ganger på ett minutt.

Farmerswalk: To gjenstander, (kan minne om kofferter) skal fraktes i hver hånd fra A til B så fort som muilig, og så tilbake. De veier 120kg stk, og distansen er 20 meter hver vei.

Dekkvelt: Ett buldoser dekk på 400kg skal veltes 6 velt på raskest mulig tid.

Lørdag er det finale og da skal utøverne delta i 6 øvelser. Den som får best plassering totalt blir Norges sterkeste mann 2014.

Jeg har trent i over 5 år til denne konkurransen. Jeg var med i fjor og kom på 16. plass av 26 utøvere. Jeg var sterk da, men bommet en del på rutiner. I år er jeg ca 20kg sterkere i press øvelser, 40kg sterkere i markløft og generelt sterkere og raskere. Jeg har gjort alt jeg kan for å komme i best mulig form til denne konkurransen, så i teorien skal jeg klare å kvalle til finalen, men det gjenstår å se.

Nivået blir stadig høyre, så selv om man har trent bra, kan andre ha trent bedre. Jeg vet at om jeg gjør en feilfri konkurranse skal jeg klare å få en finaleplass!
Jeg håper dere kan se hvor hardt

Jeg har jobbet mot dette, og ønsk meg lykke til.

Kommentarer

kommentarer