Strongmanknut: Oppdatering før sesongstart

Jeg tenkte å oppdatere dere litt om hvordan formen er og hvordan året blir.

Konkurranse-sesongen starter i juni og da blir det tett med stevner. Det blir fire cup- stevner fordelt på juni, juli og august. Derfor blir det vanskelig å få fremgang i sesongen. Da trenger jeg å få mest mulig fremgang nå!

Jeg ligger godt an i det meste:
Jeg opererte i bihulene i januar og var veldig spent på både resultatet og hvordan treningen ville bli. Jeg har bare trent i to måneder etter operasjonen. Allerede har jeg klart to perser, den ene i stokkvending 151kg og den andre i stor stokkpress 135kg. Jeg har vært oppe på 90% i markløft, 95%i benkpress, 100% i grep og 97% i pushpress.

Mere enn 100%
Det er over to måneder til med trening før første stevne. Planen er å bli 100- 105% i alle øvelser. Det vil si tangering av perser og perser på stevner. Jeg trener mye for tiden og er svært motivert!

Grep, core, cardio og press
Jeg har spesielt tro på å prestere bedre enn i fjor i disse nevnte ferdighetene: grep, core, cardio og press. De øvelsene er svært viktig at jeg prioriterer for å få gode plasseringer i Norges sterkeste mann. Jeg har ikke like mye tro på at ryggen skal bli så mye bedre enn 300kg i mark. Det kommer av at det har vært en del rusk den så langt.

Målsetting:
Jeg vet at jeg kommer til å bli en bedre og sterkere strongman-atlet i år, spørsmålet er hvor mye bedre de andre også blir. Så lenge jeg blir bedre,raskere og sterkere blir jeg fornøyd, for det er det eneste jeg har kontroll over. Jeg krysser alle fingre og tær for at jeg blir finalist i Norges sterkeste mann i år også! Drømmen er topp 10 i finalen, men ikke en forventning.

Kommentarer

kommentarer