Strongmanknut: off-season-oppdatering

Det har ikke gått etter planen!

Jeg hadde flere mål etter Norges Sterkeste Mann finalen som var i oktober. Det ene målet har jeg ikke klart enda. Jeg skulle nemlig prøve å løpe 3000 meter på 15-tallet i løpet november. Det startet veldig bra med at jeg faktisk klarte å løpe 3000 meter på 122 kilo kroppsvekt. Etter et par løp kom jeg helt ned i tiden: 17.34. Da var det bare 2 minutter å jobbe inn. Men så skulle jeg operere nesen, på grunn av hovne slimhinner. Jeg ble fortalt at det var et mindre inngrep og at det holdt med 4 dager uten trening.

Nå er det nesten 4 uker siden operasjonen og jeg blør enda.

Det er mye bedre, men de første 2 ukene etter operasjonen ble det kraftige blødninger fra nesen etter hver treningsøkt. Nå er jeg blitt så bra at jeg kan straks begynne å løpe igjen, så det er ikke over enda. På grunn av operasjon føler jeg at dette er såpass gyldig grunn at jeg ikke føler så mye skam i mitt personlige «veddemål». Jeg tenker at jeg fortsetter denne planen én måned ekstra. Så da skal jeg klare å presse meg ned i vekt og bedre tiden i løpet av desember. Ellers så veier jeg cirka 117 kilo nå. Det er 6 kilo lettere enn i oktober da jeg var med i Norges sterkeste mann.

Jeg har fått jobbet mye med svakheter i denne perioden og skulderen er mye bedre. Så nå er det virkelig gøy å trene! Over nyttår vil jeg tro at der blir større fokus på Strongman! 

Kommentarer

kommentarer