Strongmanknut: – Ny strategi for 2017

Jeg skal satse på grunnstyrken!

Jeg tenkte jeg skulle prøve noe nytt dennne gangen. Jeg har alltid konkurrert ofte, det vil si fire til fem ganger i året. I 2017 skal jeg ikke konkurrere mere enn tre ganger og første stevne blir i april. Det betyr en off-season fra november til april som er fem måneder pause.

Treningen vil bestå av både strongman og grunnstyrke.

Det blir mest fokus på å bli sterkere i grunnstyrken. Jeg tror det vil gjøre alle strongman-øvelsene lettere. Jeg ser for meg at 400 kilo dekk blir en del lettere om jeg øker 10-15 kilo i både knebøy og mark!

Nå for trener jeg for fullt og jeg er allerede godt i gang med mine nye mål. Rundt nyttår er det tid for å sjekke formen!

Da skal jeg teste 1 repetisjon maks i markløft, striktpress og knebøy. I tillegg blir det mer mat. Nå i julen skal jeg spise mer, og som vi sier; julen varer helt til påske!

Jeg veier i dag 124 kilo, og så får jeg se om jeg får hilst på 130-kilo-tallet før sesongstart! Jeg har alltid vært min egen coach, noe jeg synes gjør dette gamet enda mer spennende!

Denne nye strategien har jeg troen på, og jeg gleder meg til å vise den nye Strongmanknut i 2017!

Kommentarer

kommentarer