Strongmanknut: – Jeg sitter på pinebenken!

Hva mener jeg med denne overskriften? Jo, det er teoretisk mulig at jeg ikke klarer å kvalifisere meg til finalen! Min skjebne ligger i de andre sine hender og hvem som gjør det bra, og hvem som gjør det mindre bra.

Det har vært tre cup-stevner og det gjenstår bare ett stevne før de 12 beste sammenlagt blir invitert til Norges sterkeste mann finalen 2019. Siste cup-stevne skjer på Fefor Arena, på Vinstra, helgen 24-25. august, men jeg skal ikke delta på siste stevne og jeg ligger nå på 7.plass sammenlagt.

De jeg ligger tett på i poeng kan ikke få topp-plasseringer. Det skal en del til for at jeg ikke skulle kommet til finalen, men likevel er det en sjanse!  Jeg ville spare litt penger og krefter ved å droppe ett stevne.

Nå er det nesten som at jeg angrer! Jeg kjenner en del på at om jeg hadde stilt så hadde jeg sluppet å være nervøs for å ikke klare finalen. Det er fullt lov å stille på alle 4, og det er noen som gjør det, men ikke alle. Om jeg kommer til finalen så kommer jeg selvfølgelig til å tenke at jeg var lur som ikke stilte på alle.

Hva som er smart med å ikke stille? Jo, jeg sparer penger og jeg får en veldig lang oppkjøring til finalen hvor alt fokus blir på hva jeg skal få til der. Jeg føler meg ganske grådig og dum om jeg ikke kvalifiserer, men valget er tatt og om tre uker så vet jeg veldig mye mer.

Det er vel sånn i all sport, at man må tenke strategisk! Jeg bare håper at det gangner meg bra denne gangen.

Nå trener jeg målrettet mot finalen, som om jeg har kommet dit allerede. Jeg har et stort fokus på knebøy og markløft, da de begge er finaleøvelser og tar lang tid å bli sterkere i. Ellers kjører jeg en del pressøvelser som stokk og hantel som blir i finalen. Jeg trener en del mengde og spiser vanvittig mye.

Dette blir spennende!

Kommentarer

kommentarer