Strongmanknut: – Jeg klarte målet!

Etter Norges sterkeste mann, som var i oktober, hadde jeg tre mål.

Det ene var å komme i bedre form, gå ned i vekt uten å miste så mye muskelmasse. Jeg har gått ned 8 kilo, fra 123 kg til 115 kg.

Det andre målet var å bli kvitt skulderskaden! Det har jeg klart etter flere behandlinger hos naprapatvest, lettere trening og mye tøying.

Det siste målet var å løpe 3 kilometer på rundt 15 minutter. Da jeg begynte løpe i oktober løp jeg på 19.39. Nå i desember løp jeg den på 15.58. Nesten fire minutter raskere! Dette var veldig stas siden løping av 3 kilometer er langt uten for en strongmanutøver sin komfortsone.

Her er et før-og-etterbilde:

Siden det er så kort tid, og at jeg ikke ønsket å gå ned så mye i vekt er ikke det veldig lett å se forskjell. Men man kan se at brystet er strammere, og det er mindre fett i ansiktet og mindre fett på magen. Går man for fort ned i vekt mister man mye muskelmasse.

Jeg gleder meg til å komme i god form og å bli sterkere enn noen gang. Jeg vil tippe at jeg kommer til å ligge på 115-120 kilo i 2019. De siste tre kiloene opp til kroppsvekt på 123 kilo skal jeg ikke se i 2019. Jeg ønsker mer kvalitetsmasse nå fremover!

Jeg har lært mye i 2018, da fokuset har vært ekstra mye på mat og søvn. 

Kommentarer

kommentarer