Strongmanknut har store planer for 2016

I februar startet jeg sesongen med å bli Norgesmester i steinløfting der jeg klarte 190 kilo atlas stein i åpen klasse. Jeg kom også på to andreplasser i farmerswalk og vikingpress. Med andre ord, knallgod start på året.

Nå tenkte jeg å avsløre at jeg skal være med på NM i enkeltøvelser 9. april med følgende øvelser: Stokkpress, Yoke og Framelift.
Her satser jeg på å komme på pallen i øvelsene. Norgesrekorden i framelift er på 505 kilo, og min pers er på 464 kilo. Det hadde vært knall å nærme meg Norgesrekorden så godt som mulig.
21. mai skal jeg være med på det nest største arrangementer bak NSM, nemlig Rogaland Open 2016. Her stiller de 20 beste i Norge for å se hvem som er sterkest. Her må vi gjennom 6 ulike øvelser på samme dag! Den som står igjen som vinner er meget gjennomtrent for å klare å gjøre det bra i 6 ulike øvelser. Her satser jeg på topp 10.
IMG_20160121_193206
Så skal jeg være med på nytt NM i enkeltøvelser i juni. Her er det Apollons, Markløft og Conanswheel. Dette kan bli gøy, spesielt i apollons.
Og så kommer årets utfordning; Norges sterkeste mann 2016.
Det går av stabelen 3. september på Fefor høyfjellshotell. Om formen er fin, så har jeg virkelig troen på å komme til finalen og bli topp 12. Det beste jeg har klart her er 13. plass.
Når det gjelder høsten så for jeg se hva mer jeg hiver meg utpå.
Kort om dagens form:
Jeg er sterkere i grunnstyrken: det vil si mark, benk, bøy.
Jeg har sterkere kjernemuskulatur:  340 kilo yoke føles som en liten skolesekk. Grepet er betraktelig bedre, både på tynne skaft og tykke.
Jeg har god kondis og pressstyrken i stokk, apollons og stang er helt fantastisk.
Så her har det virkelig gått fremover!
Jeg veier 123 kilo, og føler meg motivert og giret for denne sesongen! Følg med!

Kommentarer

kommentarer