Strongmanknut er nyoperert

I slutten av 2016 og hele 2017 har jeg slitt med kronisk bihulebetennelse. Det er en fortetning i bihulene som går i kanalene fra nesen ut i ansiktet, mot kinnene og i pannen. Det har gått ut over trening, restitusjon og aller mest immunforsvaret. Siden mars ventet jeg på operasjon etter å ha fått påvist kronisk bihulebetennelse.

Årsaken
Jeg har hatt problemer med dette på grunn av pelsallergi (katt), som har irritert kanalene mine. Jeg hadde katt i 2 år og tok allergipiller. Det anbefaler jeg absolutt ikke. Jeg visste ikke hvilke senskader det kunne gi.
2017 ble sterkt preget
Jeg var mye syk, det gikk ut over jobb, familie og trening. Nå som jeg er operert vil både søvn og immunforsvar bedres. Det vil si at livskvaliteten og treningen vil også forbedres. Jeg kan prøve trene litt og litt etter ca 16 dager etter operasjon. Jeg opererte 11.januar, men jeg kan ikke akkurat begynne med 3×2 reps på 270kg i marken for å si det sånn.
2018 kommer til å bli enormt bra

Jeg mister litt fremgang nå i januar, men jeg kommer til å få en helt annen kvalitet på restitusjon og trening fremover. Nå som jeg har vært sykemeldt så har jeg lest en del om treningsmetoder og kommer til å trene skikkelig smart i år. Jeg tror jeg kan nå nye høyder i år! Jeg har veldig lyst å dra 310kg i markløft, i fjor mars dro jeg 300kg, så det kan gå. Det vil bli færre treningsstopp nå som systemet funker.

Det kunne smakt med en topp 10-plassering i NSM også!
 

Kommentarer

kommentarer