Strongmanknut er klar for NM (video)

string(37) "Failed to decode the response as json"

Skjermbilde 2014-06-18 kl. 10.14.06

Sommeren er som regel tiden for å slappe av og nyte lange sommerkvelder, men for min del er det stålfokus på de siste forberedelsene før NM i enkeltøvelser som går av stabelen i Tvedestrand 5. juli. 

Resultatene fra sist NM var overveldende og jeg fikk til og med satt en Norgesrekord. Denne gangen er det markløft og apollons axle som er øvelsene. Målet mitt er å sette ny personlig rekort i hvertfall én av øvelsene, også får vi se hvordan resultatlista vil se ut utifra det. Jeg har 285 kilo i markløft som personlig rekord, og 145 kilo i apollons axle. 150 kilo over hodet i apollons ville vært rått!

Jeg blir stadig sterkere og føler meg klar for en ny konkurranse.

Se video fra noen av mine siste løft.

 

 

Kommentarer

kommentarer