Strongmanknut er klar for NM igjen – se film

string(37) "Failed to decode the response as json"

2014-11-27 21.34.17

Nå i helgen skal jeg delta i NM for enkeltøvelser. Stevnet finner sted i Valhalla i Tvedestrand og øvelsene blir: 

  • Tyngst mulig stein
  • Tyngst viking press
  • Tyngst mulig farmerswalk (3 meter)

Dette har jeg gledet meg lenge til, og jeg har trent godt. Skal bli deilig å begynne sesongen! Jeg har drømt lenge om å løfte stein på 200kg! Min nåværende pers er 2 rep på 180kg, så jeg skal i hvertfall klare 190kg og håper på 200kg! Steinen skal løftes på 105 cm høyde og rekorden i Norge er på 210kg.

Her er en video av min beste steinserie:

Jeg er litt spent på farmerswalk ettersom jeg sliter litt med venstre underarm. Min personlige rekord er på 165kg i hver hånd og jeg håper på å klare litt mer. Norgesrekord blir det ikke i denne øvelsen for min del. Men jeg har blitt mye bedre enn det jeg var for kun ett år siden.

Vikingpress skal jeg ikke delta i. Det er lov å velge øvelser av de 3 så jeg sparer energi og satser alt på de 2 andre.

Jeg gleder meg stort, og skal virkelig gi alt.

Kommentarer

kommentarer