Strongmanknut: – Det er nå det er lett å skade seg

I skrivende stund er det litt over fem uker til sesongstart og jeg trener en del strongmanøvelser for tiden. Det er nå det er lett å skade seg. Når jeg for eksempel må løfte steiner og biler ute blir det en helt annen påkjenning enn å løfte stenger inne. Du får med helt annen bekreftelse på hvor sterk du er når du for eksempel skal løfte en bil.

Jeg har gått opp to kg, så nå veier jeg 117 kg. Kondisen er minst like bra nå som tidligere, siden jeg har trent høyrep og truck pull mens jeg har spist mer. Jeg kjenner at poweren i hele kroppen virkelig har begynt å blomstre. Det er gøy å trene mer på strongmanøvelser! Jeg har for eksempel aldri løftet en så tung bil som den jeg heiv opp for cirka 1 uke siden. Den veier to tonn og gav meg hele 370 kg i grepet. Jeg klarte tre reps og kunne sikkert klart seks, men jeg er som nevnt veldig redd for å skade meg så tett opp mot konkurranse.
Ellers så har jeg litt vondt i en underarm etter stein og truck pull. Ryggen er også litt ustabil, men jeg går til naprapat så det er under kontroll. Jeg håper på å stille som en mer komplett utøver i år med mer fart, eksplosivitet, utholdenhet og solid grunnstyrke.
Jeg arrangerer Norges Strongman Cup Hordaland. Det går foreløpig greit å planlegge denne konkurransen parallelt med oppkjøring til sesongstart. Første Norges Strongman Cup for 2019 skjer i Bergen 4.mai.
Følg med fremover!  Mer info kommer!  

Kommentarer

kommentarer