Strongmanaukland er i form! (Video)

string(37) "Failed to decode the response as json"

aukland

Tiden for årets største norske konkurranse i Strongmansporten nærmer seg!

Se filmklipp lenger ned i artikkelen!

Selv om jeg primært stiller som en u105kg-utøver er ikke dette en helg jeg vil gå glipp av. Oppkjøringen har gått ekstremt bra, og jeg kommer til å stille i en form bedre enn noengang på alle områder!

Dette er nok den aller beste oppkjøringen jeg har hatt på alle plan med hvile, trening, søvn, kosthold og ikke minst det å kose meg på veien. Det å få i meg riktig kosttilskudd til riktig tid, er også noe jeg virkelig føler hjelper. Proteinpulver, karbohydrater, kreatin, Beta-alanine, training-pack og NO-xplode som preworkout vært en viktig del av det daglige kostholdet.

Konkurransen arrangeres på Fefor 4. og 5. september, og i år skal være året jeg virkelig viser at jeg ikke bare hører hjemme i u105kg-klassen!

Målet er topp 6, og i mitt hode finnes det ikke noe tvil om at dette skal gå! Istedenfor at jeg forklarer hvordan jeg har trent, så kan dere se filmen nederst i artikkelen.

Alle disse øktene skjedde over 19 dager, altså to og en halv uke. Det dere ser er bare en liten del av de settene og øvelsene jeg har trent. Jeg tror jeg har trent opp mot dobbelt så mye som mange av de jeg skal konkurrere mot, og det satser jeg på gir meg den «edgen» jeg trenger for å nå målene mine.

 

 

Kommentarer

kommentarer