Strongman-sesongen 2019

Det nærmer seg vår og sesongstart, så her kommer en oppdatering på dagens status!

Jeg har begynt å trene mer strongman-øvelser nå enn det jeg gjorde i vinter. Jeg har kommet meg opp på et ganske bra nivå i stokk og Apollons for tiden. Jeg henger litt etter på grepet enda, men jeg tror der løsner til sesongstart. Etter økt kjerne styrke føler jeg at jeg får bedre skyv i pressen. Jeg har troen på at jeg kommer til å gjøre det bra i pressøvelser denne sesongen! Jeg veier 115 kilo og holder vekten stabilt der. Kroppsvekten er 8 kilo lettere nå enn i fjor. Jeg er like sterk og totalt sett bedre som strongmanutøver, og jeg er skikkelig giret på å få testet ut formen!

Slik ser sesongen ut:
NSC Hordaland 4.mai
NSC Troms 25.mai
NSC Hedmark 15.juni
NSC Oppland 24.august
NSC/NSM Finale 16.oktoberNSC Hordaland er det jeg og Arnt Inge som arrangerer i lag med en god gjeng. Mer info om det arrangementet finner du herNå er kravet til å måtte ha 280kg i markløft eller å kunne vise til ett løft på 140kg over hode fjernet. Det gjør at vi kan få inn nye utøvere i strongman cupen. Jeg kan allerede se effekten av dette på påmeldingen som er åpen.Sesongen lover bra og jeg er spent! Følg med videre!Følg strongman Norge på Facebook og Norges strongman cup.

Kommentarer

kommentarer