Stina (35) debuterer i bikini fitness

Stina er en tøff dame på 35 år fra Kristiansund som er klar for sin debutsesong i bikini fitness. Tidligere har hun drevet med sprangridning og har konkurrert både nasjonalt og internasjonalt.

– Jeg er mamma til to fantastiske gutter på 8 og 12 år, og er en skikkelig guttemamma som ikke er redd for utfordringer. Jeg er veldig glad i fart og spenning! forteller Stina.

– Etter at hestelivet var over og familielivet startet skjønte jeg at jeg ikke bare kunne sitte på rumpa. Da begynte jeg å trene på treningssenter og fant fort ut at styrketrening passet meg midt i blinken. I mars 2017 tok jeg kontakt med Atlas Fitnessteam, og på den tiden spiste jeg dårlig og hadde lite muskelmasse.

Stina startet på kost- og treningsprogram og treningen ble etterhvert en lidenskap.

– Rundt nyttår bestemte jeg meg for å konkurrere i fitness. Det måtte bli nå før det ble for sent og Tina Stranden ble min coach. Det siste halvåret har bestått av mye bra mat og trening, og nye bekjentskaper. Jeg har lært utrolig mye i prosessen om både trening og kosthold, og har skjønt at det er mange veier til Rom, men ingen snarveier. Dette gjør det både fasinerende og spennende.

Hvordan trener du for tiden?

– Jeg trener fem dager i uken. Den siste tiden har det vært mest fokus på bein. Jeg trener en del fullkroppsøkter, men med hovedfokus på bein, og vedlikehold på overkropp.

Hvordan ser kostholdet ditt ut?

– Nå er det snart bare to uker til første konkurranse, Gardermoen Open. Derfor har jeg et lite allsidig kosthold om dagen. Det går i kylling og ris, og det passer meg egentlig bra fordi jeg ikke er så flink til å lage mat. Jeg spiser fortsatt mye mat til å være på fitnessdiett!

Bruker du noen kosttilskudd?

– Jeg bruker ZMA og tran.

Hva er målet ditt innen fitness?

– Det er først og fremst å se hvordan det går an å forme denne fasinerende kroppen man har fått utdelt. Å jobbe hardt, spise bra og riktig, for at den skal respondere og spille på lag. Hovedmålet er å få kroppen sceneklar, så får alt annet være bonus.

Hva er det som motiverer deg?

– Familie og venner, målet om konkurranse og kroppen min. Jeg kan ikke legge skul på at gymmet jeg trener på, Holths Gym, er en stor motivasjonsfaktor. Det er det jeg liker å kalle «mitt fristed». De har top notch utstyr og en haug fantastiske fine medlemmer. Den aller største motivasjonsfaktoren er min partner in crime, Tina Stranden. Vi er et ufattelig bra team og jeg hadde aldri klart dette uten henne! sier Stina.

– Til slutt vil jeg tilføye at denne reisen har vært et eventyr. Det er ikke alle dager som er like enkle, men sånn er også hverdagen. Jeg ville aldri vært foruten dette, og har lært ufattelig mye! Nå gleder jeg meg til å spise det jeg vil igjen. så kommer jeg nok til å starte en bulk for å bygge meg større. Hvem vet, kanskje neste runde blir bodyfitness?

 

Du kan følge Stina på Instagram: @stina_yttersian

Kommentarer

kommentarer