Sterkere som pappa

Helt ærlig var jeg ganske redd for at treningen skulle gå rett vest da vi ventet barn. Dette var for snart 3 år siden. Jeg visste at livet ville bli snudd på hode når jeg skulle bli far. Nå har jeg lyst å fortelle litt om hvordan det har gått.

Da jeg ble far fikk jeg den beste gaven i mitt liv, min sønn David. Jeg hadde sett frem til å bli far og hadde allerede tenkt litt at treningen ikke betydde så mye mer lenger. Der tok jeg feil. Treningen betyr kanskje enda mer i dag som pappa enn før. Strongmantreningen gir meg mer energi til å leke med min sønn og det gir meg en timeout, pappatid, som gjør at jeg er 100 prosent fokusert på hva som skjer hjemme.

Litt alenetid i løpet av en uke må en forelder ha, for å få balanse på livet. Livet mitt handler om familien min, men også at jeg kan være den som de er blitt glad i.

Når jeg ikke får trene, så blir jeg deprimert, ufokusert og trøtt. Så jeg fant fort ut at å trene når småen sover, er det lureste jeg har gjort. Det jeg også merker er at nå trener jeg hardere og mer intensivt når jeg først er på trening. Når jeg er borte fra min sønn, så vil jeg at det skal være verdt det, så da gir jeg 120 prosent innsats i treningen!

David er stolt av pappa. Han synes det er så tøft når jeg drar lastebil og løfter store ting over hodet. Han er nå 2,5 år og er veldig interessert i strongmantreningen min. Det er ikke lenge til han skal få være med på trening. Han har allerede sett meg konkurrere 2 ganger.

Kjapp fakta:
Rett før jeg ble far hadde jeg 280 kilo i markløft, nå har jeg 300 kilo. Før hadde jeg 150 kilo over hodet, nå som far har jeg 165 kilo. Jeg håper at dette kan motivere alle som er i tvil om at det faktisk går an å trene, satse strongman eller annen idrett og samtidig være en god far. Barna liker en aktiv far!

 

Kommentarer

kommentarer